Moestuin


Met de ideeën voor het park werd het initiatief genomen voor de aanleg en het onderhoud van een buurtmoestuin. Gestart werd met een team van ervaren en niet-ervaren vrijwilligers. Het enthousiasme van het begin is tot op vandaag terug te vinden. De resultaten in het eerste jaar waren boven verwachting. De oogst kon zelfs tegen kostprijs aan de omwonenden worden aangeboden. De vrijwilligers van de moestuin streven ernaar om onze producten beschikbaar te stellen aan mensen die ze echt nodig hebben.

HET EINDE VAN HET SEIZOEN NADERT

Het seizoen gaat weer naar het einde. De hoeveelheid groente, kruiden en fruit loopt alweer aardig terug, waardoor wij hebben besloten om alleen nog op de maandag aanwezig te zijn voor uitgifte van onze producten uit de Moestuin.
Maandag 16 oktober gaat dit in en de uitgifte stopt op maandag 13 november 2023 voor dit jaar.
De tijden blijven gelijk 14:30 uur – 16:00 uur

We zien U nog graag op de 5 komende maandagen en hopen U allen weer te gezond en wel te treffen in 2024.
Namens allen Vrijwilligers van Moestuin Mozartpark.Mocht u ook uw groene vingers laten spreken, meldt u dan aan maar weet dat er op dit moment een wachtlijst is. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Voor uw aanmelding gebruikt u het liefst het contactformulier dat u op de pagina contact kunt vinden.