Doneren


Wordt donateur

Na een strijd van ruim 4 jaar ligt er dan eindelijk een prachtig park met een heerlijk grasveld, prachtig bomen en heel veel bloeiende struiken. Een aantal bankjes waarop het heerlijk toeven is in de zon en waar je je buren of vrienden en kennissen kan ontmoeten. Een kabelbaan die erg in trek is bij vooral kleine kinderen en zelfs een mooie picknicktafel. Een bruggetje verbindt het park met de Mozartlaan.
Sinds een jaar onderhouden een aantal vrijwilligers een prachtige moestuin, die zelfs al de verkoop van groeten en fruit mogelijk maakt.

Al met al zijn wij heel blij met dit prachtige park waar jong en oud van kunnen genieten. Dat willen wij graag zo houden en daarom hebben wij de Stichting Vrienden van het Mozartpark opgericht. Ons doel is het Mozartpark een aantrekkelijk, mooi en voor jong en oud plezierig park te laten zijn, waar het voor iedere bezoeker en alle omwonenden aanlokkelijk is om er te vertoeven, er aan activiteiten deel te nemen, er evenementen te bezoeken of om er op uit te kijken. Daarnaast wil de Stichting de leefbaarheid en de duurzaamheid bevorderen in en om het park.

Inkomsten

Voor dat doel zijn wij enerzijds afhankelijk van subsidies van de Gemeente of donaties van goede doelen. Maar anderzijds is natuurlijk elke gift of donaties van u van harte welkom. Met uw steun kunnen wij wellicht meer evenementen organiseren of bijvoorbeeld een waterpomp voor de moestuin aanleggen, deze website onderhouden en de duurzaamheid en leefbaarheid in en om en het park verbeteren en in standhouden. Natuurlijk bent u tot niets verplicht maar u zou ons erg blij maken met uw steun hoe klein of hoe groot ook. Bij voorbaat dank voor uw gulle gift.

Klik of tik op de blauwe knop links onder en volg de instructies. Kies bij de betaling op ‘meer opties’ .