Kunstmarkt


OOK DIT JAAR WEER EEN KUNSTMARKT IN HET MOZARTPARK

organiseren wij weer de, inmiddels traditionele, jaarlijkse kunstmarkt in het Mozartpark.

Ook dit jaar zult u weer kunnen genieten van vele verschillende kunstuitingen en optredens van een aantal van elkaar verschillende muziekgroepen. Het volledige programma kunt u binnenkort op deze website vinden.

Wilt u een kraam huren klik of tik dan op de knop hieronder, vul het formulier volledig in en druk op verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk en na betaling contact met u op voor nadere informatie.


Op zaterdag 26 augustus organiseerden wij in samenwerking met de Kunstkamer Loosduinen, voor het 2e jaar, de Kunstmarkt in het Mozartpark.

Alhoewel de weersvoorspellingen niet al te best waren werd het een fantastische en succesvolle dag met een flink aantal bezoekers die konden genieten van vele verschillende kunstuitingen en optreden van vier volledig van elkaar verschillende muziekgroepen.

De Kunstmarkt werd geopend door Joris Wijsmuller, oud wethouder van de Gemeente Den Haag en thans directeur-bestuurder Duurzaam Den Haag en Klimaatfonds. Samen met Ben Wijnvoord, voorzitter van de Stichting Vrienden van het Mozartpark, werd de nieuwe vlag van de Stichting gehesen.

U vindt een leuke foto-impressie door te klikken op de groene flyer. Het arikel op de voorpagina van de Posthoorn van 30 augustus 2023 vindt u hieronder rechts. Een vergroting ziet u door op het artikel te klikken.


DE EERSTE KUNSTMARKT

Bij de opening van het Mozartpark in 2021 sprak een aantal omwonenden elkaar en vatten het idee op het park een ontmoetingsplek te laten zijn voor de wijk door het organiseren van activiteiten. Al gelijk werd aan een kunstmarkt gedacht. Er vormde zich een werkgroep waaraan ook leden van de stichting Kunstkamer Loosduinen aan deelnamen.  

Op 27 augustus 2022 werd de eerste jaarlijkse Kunstmarkt geopend door Burgmeester van Zaanen. Het werd de start van een druk bezochte markt met kraampjes waar kunstenaars, aangesloten bij de stichting Kunstkamer Loosduinen en ook creatieve omwonenden, hun werk toonden en aanboden.


Hieronder vindt u een korte video-impressie van de opening van de eerste kunstmarkt.